dijous, 16 de maig del 2019

PERMACULTURA

Aquest cap de setmana Gent del Ter proposa dues activitats relacionades en tenir una vila més sostenible. En diferents campanyes hem  fomentat el consum de productes locals produïts de forma ecològica, respectuosa amb l'entorn, l'ús de la bicicleta, d'energies renovables,  etc.
El divendres 17 de maig a casa Pastors de Torroella de Montgrí, es fa una xerrada sobre la "Permacultura" que podriem adaptar a diferents àmbits i que en aquest cas es basarà sobretot en la aplicació als horts.
 El dissabte fem una activitat relacionada amb  la campanya que estem fent sobre la  no utilització del glifosats que, malgrat les advertències, encara s'utilitzen en zones urbanes del nostre municipi. L'activitat consistirà en una "neteja manual" de "males herbes", per evitar l'ús de productes químics perjudicials. Sortirem de l'aparcament de l'estació d'autobús de Torroella de Montgrí  a les 17.00 i després d'un recorregut per carrers i parcs de la vila,  a les 18.00 irem a la Sala de la Tina de Can Quintana on farem un "berenar cantat", amb productes locals i amb la col·laboració d'un grup de polifonia tradicional.
Esperem que hi podreu assistir!

Recordar-vos que les activitats que us  proposem  aquest cap de setmana es poden fer encara que plogui!
 El divendres amb la Permacultura es parlarà de com dissenyar un hort.
El dissabte, si és que a les cinc  plou, farem l'activitat de "treure males herbes" més curta, si cal porteu paraigües. A les sis irem a la sala de la Bota de Can Quintana per llegir el manifest, berenar, escoltar el grup de polifonia tradicional i, si en teniu ganes, cantar-ne alguna.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada