dilluns, 12 de juny del 2017

EL BLAT ANTIC

El diumenge 18, sortim a les 9.00 de l'aparcament del costat de l'estació de bus, per visitar camps d'espelta a Torroella i de blat  antic de Mallorca a Torrent, on també ens explicaran el procés d'elaboració d'aquest pa Km0.
Aprofitarem per, fent una caminada,  visitar un llentiscle monumental i un dolmen. Acabarem amb la celebració de la trilogia mediterrània, degustant el pa, el vi i l'oli, ecològics i Km0.

Fins aviat!

ÀLBUM FOTOS DE LA SORTIDA



L’espelta es considera l’origen de totes les varietats de blats actuals ja que es coneix i es conrea des de fa uns 7.000 anys. És de fàcil assimilació per l'organisme i aporta nutrients beneficiosos per a la regeneració de teixits i d’òrgans. Aporta molta fibra i per tant és ideal per a l’estrenyiment, l’obesitat i qualsevol problema causat per falta de fibra.


El blat xeixa és una varietat antiga de blat. El pa elaborat de manera tradicional amb aquesta farina és més digestiu, es tolera més bé i, per tant, dóna menys maldecaps a les persones amb problemes per pair el blat modern. A més, aporta nutrients que s'assimilen millor gràcies a la fermentació amb massa mare. Descobrim què és i on en podem trobar.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada