dijous, 26 d’agost del 2021

MEDALLA DEL MONTGRÍ 2021.

 

Entrega de la Medalla del Montgrí 2021, aquest és el màxim distintiu cívic que concedeix l’Ajuntament en reconeixement a les persones i els col·lectius que han destacat en algun aspecte de la vida municipal, a l'Associació Gent del Ter, i també a Llorenç Massaguer, propietari de la coneguda i concorreguda sala musical Mariscal de l’Estartit.
Gent del Ter és una entitat sense ànim de lucre nascuda al 2001 a partir de membres del municipi que, pertanyent a diferents entitats ambientals i de protecció del territori, van decidir al seu moment centrar el seu esforç i la seva escomesa a la zona del Baix Ter. La seva línia d’actuació, indispensable per a la salvaguarda del patrimoni viu del Parc Natural del Montgrí, Illes Medes i Baix Ter, és la recerca, difusió i conservació dels elements del patrimoni natural i cultural d’aquest territori, tot establint una línia indissociable entre ambdós marcs i promovent la seva protecció i vigilància activa, fins i tot a través de la denúncia quan ha estat necessari. Tot abordant de forma transversal problemàtiques medi ambientals, així com aspectes de la cultura local i tradicional, durant els seus 20 anys d’història han participat en nombroses campanyes i taules de treball per aportar el seu coneixement i visió amb l’objectiu de millorar la governança i la presa de decisions locals, tant des de l’àmbit del Tercer sector com des de l’Administració.
 
 
  
 







 



Entrega de la Medalla del Montgrí 2021 a la nostra entitat Gent del Ter.
Vídeo del parlament de la Maria Lloveras i de la Pilar Valls.
Moltes gràcies a tots i totes!!!

 
 
 


Vídeo presentació de la Medalla del Montgrí 2021 a Gent del Ter on es mostra alguna de les moltes activitats que hem anat fent al llarg d'aquests vint anys.



 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada