dijous, 15 de setembre del 2016

Espai nudista a La Platera. DdG

Els conservacionistes demanaran que la platja de la Platera a Torroella tingui un espai nudista

Gent de Ter organitza una sortida a la Gola del Ter i del Daró, el 18 de setembre, per reivindicar aquesta petició

15.09.2016 | 12:11 L´entitat conservacionista Gent de Ter demanarà a l´Ajuntament de Torroella de Montgrí que habiliti un espai nudista a la platja de la Platera, ja que aquesta és una pràctica «tradicional» a la zona, però actualment, no es disposa d´un espai públic destinat a aquest ús. De moment, per tal de reivindicar aquesta petició, el pròxim diumenge, 18 de setembre, l´entitat ha organitzat una sortida a la Gola del Ter i del Daró que començarà a les nou del matí i que consistirà en un recorregut de nou quilòmetres per l´entorn del Parc Natural. En la convocatòria, Gent del Ter especifica que s´haurà de portar banyador.
«No és per evitar que la gent vagi nua, sinó perquè l´activitat inclou una travessia nedant pel Ter i el Daró» precisava aquesta entitat, que té previst entrar la sol·licitud al consistori i també al Parc Natural del Montgrí, les Medes i el Baix Ter, la pròxima setmana.
Per la seva part, l´alcalde de Torroella, Josep Maria Rufí, va remarcar que «ara el que toca, és fer balanç de la temporada», però que, «en cap cas, les activitats minoritàries, siguin les que siguin, s´han d´apropiar de l´espai públic».

http://www.diaridegirona.cat/baix-emporda/2016/09/15/conservacionistes-demanaran-que-platja-platera/804357.html

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada